Televizijski studio Bečkerek (TSB Bečkerek) je PRVI PRIVATNI PROFESIONALNI PRODUKCIJSKI TV STUDIO U VOJVODINI. Osnovan je 1990. godine u Zrenjaninu (Bečkereku), a 2004. preseljen je u Novi Sad.

Insistirajući na profesionalnim standardima (tehničkim i produkcijskim) Bečkerek je prvim projektima skrenuo pažnju profesionalnih emitera, pa su projekti realizovani u ovoj kući, ubrzo našli mesta u programima brojnih televizijskih stanica, ali i u marketinškim katalozima renomiranih domaćih kompanija. Od početne faze realizacije naručenih projekata, studio ubrzo prelazi na zaokružen produkcioni sistem koji podrazumeva preciziranje programsko-marketinške ideje, njenu razradu (sinopsis, scenario, knjigu snimanja), produkciju i postprodukcijsku obradu. 

TSB „Bečkerek“ bavi se već više od decenije i kulturnim marketingom u različitim elektronskim formama: monografske TV emisije iz kulturne baštine vojvođanskih gradova i palanki, izrada TV spotova,  izrada multimedijalnih prezentacija i sajtova, specijalne reportaže. 

Dnevno prateći tehničko-tehnološke inovacije TSB "Bečkerek" je u svakom trenutku korespondiran sa novim profesionalnim standardima, proširujući delokrug rada na područja novih komunikacijskih izazova: multimedijalne prezentacije, WEB prezentacije/aplikacije i štamparstvo/izdavaštvo.

Poslednjih godina akcenat je na izdavaštvu i to profilisanom, radi afirmacije istorijske i savremene vrednosti naše kulture kroz fotomonografije, brojne turističke publikacije, multimedijalne prezentacije. Iza nas su brojne luksuzne fotomonografije, turistički vodiči, multimedijalne, cd i dvd prezentacije (više u: NAŠA IZDANJA).